Installatie P.Boek

Als u P.Boek voor de eerste keer installeert

Als de software is gedownload vanop deze site, dient u het programma voor de eerste keer installeren. P.Boek kan enkel gebruikt worden met Microsoft Windows. De installatieprocedure zelf moet in acht stappen gebeuren.

  1. Eerst dient het operating system een update te krijgen. P.Boek gebruikt de meest recente mogelijkheden van het besturingssystemen Microsoft Windows.
  2. U dient, voor zover dat nog niet is gebeurd, een printer te installeren op de computer. Deze printer kan zowel een fysische printer zijn maar mag ook een pdf-printer zijn.
  3. U moet de P.Boek download van deze site halen. Dat doet U door de button “P.Boek download” te kiezen.
  4. Als het installatieprogramma is gedownload dient het uitgevoerd te worden.
  5. Eenmaal P.Boek is geïnstalleerd, dient u P.Boek op te starten. Zoek daartoe binnen de Windows start-button het programma P.Boek en klik het aan.
  6. U doorloopt een aantal schermen en dan zal P.Boek U een cijfer geven. Dat dient u naar ons door te bellen en wij geven u een tegennummer dat enkel de dag zelf geldig is. Wij bezorgen u ook meteen twee bestanden via een mailbericht die u op de aangegeven plaats in die mail opslaat op uw toestel.
  7. U neemt het volgende scherm en vult het tegennummer in.
  8. P.Boek verschijnt op uw scherm en u kan van start gaan.

Als u een update van P.Boek installeert

P.Boek wordt regelmatig vernieuwd. Als dat het geval is, zal P.Boek u dat bij het opstarten melden en u vragen een nieuwe versie te installeren.

  1. Dan dient u eerst het bestaande programma te wissen (“Uninstall“).
  2. Vervolgens dient u de nieuwe download te nemen via de button “P.Boek download” en deze terug installeren. Daarbij hoeft u geen tegennummer of bestanden meer van ons te krijgen en kan u dit autonoom doen.